ABC leasinga
Finančni leasing
Operativni leasing
Nepremičnine
Premičnine
Dokumentacija
Postopek
Oblike leasinga
Prednosti leasinga
Aktualni projekti
Reference
Povpraševanje
O podjetju
Novice
Kontakt
Kariera
Kontakt
 

Raiffeisen LEASING d.o.o.
Letališka cesta 29A
1000 Ljubljana


Telefon:
08/281-62-00
Faks:
08/281-62-01

Operativni leasing

nazaj

Podjetje RAIFFEISEN LEASING d.o.o. ima v svoji široki paleti ponudbe tudi možnost operativnega leasinga ali t.i. poslovnega najema.

Operativni leasing oziroma imenovan tudi poslovni najem je posebna vrsta leasinga, ki je namenjena vsem, ki jih zanima predvsem uporaba, ne pa tudi nakup predmeta leasinga po izteku najemnega razmerja. Predmeti najema so največkrat osebna vozila, v zadnjem času pa se pojavlja veliko povpraševanje tudi po operativnem leasingu oz. najemu nepremičnin.

V primeru, da je najemnik pravna oseba oziroma samostojni podjetnik, mesečno najemnino v celoti knjiži kot strošek najema, sam predmet leasinga pa kot osnovno sredstvo v svojih poslovnih knjigah vodi leasing družba. Ravno zaradi izvenbilančnega vodenja predmeta najema je operativni leasing zelo primeren za gospodarske družbe in samostojne podjetnike. Ob zaključku pogodbe operativnega leasinga, leasingojemalec oz. najemnik predmet najema vrne leasingodajalcu.


Ker so naše ponudbe oblikovane individualno, torej narejene "po Vaši meri" potrebujemo zato več informacij o vrsti in znamki vozila, dobi najema, številu kilometrov, stroških povezanih z najemom, ipd. Za izdelavo informativne ponudbe Vas zato prosimo, da se obrnete na naše svetovalce.

Iskalnik
Vpišite iskalne pojme:
A A AVelikost pisave Domov   Iskalnik   Kolofon   Pravila uporabe   Preglednik strani 22.8.2019 10:05:59 © Raiffeisen leasing d.o.o.